12, 13, 14 и 15 эпизоды "СКРИМ" опубликованы! Читать...

Крик души...

BallbeSKA аватар
Рейтинг: 2505 (?)

Сумніви...Переживання...Знову й знову.Вони зароджуються глибоко в душі і поглинають мій мозок...
І знову відторгнення, це ніби імунітет перед найпрекраснішим почуттям.Наче моє сердце окремо від
моїх бажань відмовляється від наданого долею щастя...І знову все залежить від мене,знову його
сердце і душа в моїх руках...Я маю зробити вибір.Це наче вирок суду про смертну кару.Бути чи не бути...
Знову він буде жалісно дивитись в мої очі і чекати відповіді на його "Я тебе кохаю!".А я лиш в черговий раз
опущу голову і ледве посміхнусь з тягарем на сердці.Знов підійму очі і доторкнусь до його губ...Той самий вечір,
ті самі слова,розмови,погляди,жести.Його безмежна радість в очах...і мій сум,глибо закопаний з іншої сторони душі.
Ніхто не дізнається,ніхто не зрозуміє,ніхто не поспівчуває...Нікому й не треба знати,розуміти й тим паче співчувати.
Кожен йде по життю своэю дорогою...Так є і так буде...завжди...
...Тривога...Сумніви...Переживання...

Опубликовано BallbeSKA в ср., 04/02/2009 - 23:11.

МурЯ аватар
Рейтинг: 884 (?)

Те кто не понимают/ненавидят урианский могут не читать мой пост. Он для Балбески.
Я думаю, що цей брєд прегарно вписався б у контекст з якоюсь, якою то б не було ідеєю. А так - це дійсно брєд... Але я сама дуже люблю викладати отаке казна що - тож судити тебе не маю права)

чт., 05/02/2009 - 12:28

BallbeSKA аватар

)))

дякую за комент,все одно приємно,що цей брєд хтось прочитав....а ідею яку ти мала на увазі?

пт., 06/02/2009 - 15:32

Gerboise bleue аватар
Рейтинг: 274 (?)

Я також прочитав. Брєд як брєд Smile3 Трохи попрактикувався в українській мові.

пт., 06/02/2009 - 19:04

BallbeSKA аватар

)))

дякую)))а ти з якого міста-країни?

пт., 06/02/2009 - 20:28

МурЯ аватар
Рейтинг: 884 (?)

Та будь-яку... Хоча б невеличку повість про розбивання чужого серця. А цей уривочок - у пряму мову і у якусь гарну композицію... Наприклад, йде собі головна героїня парком, і думає: "[...блаблабла...]".

пт., 06/02/2009 - 17:14

BallbeSKA аватар

оу,дякую за пораду)будем думати)))

пт., 06/02/2009 - 20:28

Денис.. аватар
Рейтинг: 308 (?)

&

Какой смысл писать то? что никто не поймет?Ну это ж не твой личный дневник,где хоть на языке майя пиши.Я вот тоже на английском думаю,и писать иногда неудобно,но общаться нужно на том языке,который понимает большинство.
А бред вообще зачем выкладывать

чт., 05/02/2009 - 06:40

BallbeSKA аватар

)))

просто выложила сюда,знаешь,это типа как кому-то рассказала,легче стало...
а бред-тут по моему выкладывают каждый 2-ой(а иногда и 1-ый) стих и рассказ бредовей моего...
если уж выкладывают истории типа "хнык,хнык,меня не любять,хнык,упаду с крыши,все меня забудут.Мишка порвался,челка не укладываеться-лайф ис шет",то думаю мой бред тут просто блекнет на их фоне...

чт., 05/02/2009 - 08:17

BallbeSKA аватар

)))

Во-первых,извините,что на укр.,знаю,тут не многие его знают и понимают...просто в тот момент я мыслила именно на родном языке...
Во-вторых,это не рассказ никакой,просто можно сказать мысли вслух,страница из дневника...
Бред...бред....просто бред какой-то душевный,захотелось выложить...

ср., 04/02/2009 - 23:14